blog / Proslavimo Međuarodni Dan Interenta sa sniženim provizijama za kupovinu kriptovaluta
Proslavimo Međuarodni Dan Interenta sa sniženim provizijama za kupovinu kriptovaluta

Proslavimo Međuarodni Dan Interenta sa sniženim provizijama za kupovinu kriptovaluta

Međunarodni Dan Interneta – Praznik globalne povezanosti

Međunarodni Dan Interneta, koji se obeležava svake godine 29. oktobra, veoma je bitan u istoriji interneta. Na taj dan 1969. godine, poslata je prva internet poruka između dva računara, označavajući početak ere digitalne komunikacije. Poruku “LOGIN” poslao je profesor Leonard Kleinrock sa Univerziteta u Kaliforniji u Los Anđelesu (UCLA), a primio ju je student Bill Duvall sa Stanfordskog univerziteta.

Ovaj događaj označava prekretnicu u istoriji interneta i simbolizuje njegovu evoluciju. Internet je postao neizostavni dio naših života, revolucionizirajući način na koji komuniciramo, učimo, radimo i zabavljamo se. Takođe nam je omogućio pristup ogromnoj količini informacija i resursa.

Internet i digitalni novac – Prilika koju ne smete propustiti

Laptop sa papirnim novcem iza

Dragi čitaoci, Međunarodni Dan Interneta je prilika da proslavimo globalnu povezanost i digitalizaciju. Danas ćemo pisati o tome kako možete iskoristiti ovu priliku da uštedite na provizijama prilikom kupovine kriptovaluta na digitalnom novčaniku – Lova aplikaciji.

Šta su Kriptovalute?

Kriptovalute su digitalni oblik novca koji koristi kriptografiju za osiguranje transakcija i kontrole kreiranja dodatnih jedinica valute. Najpoznatija kriptovaluta je Bitcoin, ali postoji mnogo drugih kao Ethereum, Ripple, i mnoge druge. Kriptovalute su postale sve popularnije kao sredstvo brze i sigurne razmene vrednosti.

Digitalni novčanici – Vaš ključ za brze i sigurne transakcije

Da bismo razumjeli kako da iskoristimo ovu ponudu, prvo se moramo upoznati s digitalnim novčanicima. Digitalni novčanici su aplikacije koje omogućavaju čuvanje, slanje i primanje kriptovaluta. Oni su kao vaša virtuelna tašna za digitalne sredstava.

Kako funkcionišu digitalni novčanici? Prvo, trebate preuzeti aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Nakon toga, registrovati se (video tutorijal za registraciju) i povezati svoj bankovni račun ili karticu. Zatim možete kupovati kriptovalute ili vršiti transakcije.

Digitalni novčanik koji je dostupan na našim prostorima je Lova aplikacija i kupovinu kriptovaluta možete obaviti uz sniženu proviziju u periodu od 23. do 30. oktobra (8h ujutru). Provizija u navedenom periodu je 1%, umjesto redovnih 4% što predstavlja umanjenje za čak 75%.

Bezkontaktno plaćanje i skeniranje QR koda – Brže i efikasnije

Koristeći digitalne novčanike, možete vršiti bezkontaktna plaćanja i skenirati QR kodove kako biste brže i efikasnije obavili transakcije. Ovo je posebno korisno za one koji žele da plate ili prime novac na brz i bezbjedan način. Od nedavno je dostupna i opcija plaćanja režijskih računa putem Lova aplikacije što Vam dodatno štedi vrijeme.

Žena plaća skeniranjem QR koda

Iskoristite ponudu i preuzmite Lova aplikaciju!

Proslavite Međunarodni Dan Interneta s nama uz posebno snižene provizije za kupovinu kriptovaluta! Sada, umesto uobičajenih 4%, provizija za kupovinu kriptovaluta putem Lova aplikacije iznosi samo 1%. To znači da možete kupiti omiljene kriptovalute uz minimalne troškove. Ne propustite ovu priliku!

Preuzmite Lova aplikaciju danas i iskoristite posebne ponude! Otvorite svoj digitalni novčanik i započnite svoje iskustvo s kriptovalutama. Proslavite Međunarodni Dan Interneta na najbolji mogući način!

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Nove usluge na Lova aplikaciji: Pregled svih inovacija u 2023. godini

Bliži nam se kraj ove, za nas uspješne, 2023. godine, te je na red došlo sumiranje svih novih…

Vidi vise

Lova praznična ponuda: Osvojite nagrade i uštedite na kripto transakcijama!

Dragi ljubitelji kripta, Praznična sezona je stigla, a mi smo ovdje s posebnim iznenađenjem za sve vas! Lova,…

Vidi vise

Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday ili Crni Petak, jedan od najiščekivanijih dana za ljubitelje shoppinga u svijetu. Ima svoje korijene u…

Vidi vise

Nove usluge na Lovi: olakšajte svakodnevne aktivnosti uz xBon i vaučere za BinBin trotinete

U savremenom svijetu digitalnih novčanika i beskontaktnog plaćanja, Lova aplikacija donosi nove usluge koje će vas oduševiti. Ovaj…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH