blog / Plaćanje režijskih računa dostupno na Lova aplikaciji
Plaćanje režijskih računa dostupno na Lova aplikaciji

Plaćanje režijskih računa dostupno na Lova aplikaciji

Plaćanje režijskih računa je postaje jednostavnije korištenjem digitalnih novčanika. Lova aplikacije, kao digitalni novčanik dostupan u BiH, od danas je dodala i ovu uslugu. Dakle, pored usluga beskontaktnog plaćanja na preko 100 lokacija u BiH, kupovine različitih bonova i dopuna, sada možete i da u par klikova platite račun za struju ili telefon, a u ovom video tutorijalu je objašnjeno sve korak po korak.

U eri digitalizacije, gdje svakodnevno susrećemo nove tehnologije, Lova aplikacija se ponosi predstavljanjem praktične usluge koja će olakšati svakodnevne obaveze – plaćanje režijskih računa. Ova nova funkcionalnost donosi brojne prednosti koje želimo da vam približimo.

Čovjek drži telefon i plaća račun skeniranjem qr koda

U nastavku, saznajte kako možete brzo, jednostavno, i ekonomično upravljati svojim režijskim računima uz pomoć Lova aplikacije.

Prednosti plaćanja režijskih računa putem Lova aplikacije

1. Niska provizija za plaćanje

Jedan od ključnih razloga zašto biste trebali razmotriti upotrebu Lova aplikacije za plaćanje režijskih računa jeste izuzetno niska provizija. Za svaku transakciju, plaćanje režijskih računa putem Lova aplikacije, plaćate proviziju od samo 0,5 KM.

2. Brzo i jednostavno plaćanje skeniranjem QR koda

Lova aplikacija nudi brzo i jednostavno plaćanje režijskih računa putem skeniranja QR koda. Umesto dugotrajnog procesa unošenja brojeva računa i iznosa, ili stajanja i čekanja u redu u banci ili poštu, sve što trebate uraditi je usmjeriti svoj pametni telefon na QR kod na vašem režijskom računu. Aplikacija će automatski prepoznati sve potrebne informacije i omogućiti vam da brzo i precizno izvršite uplatu.

3. Plaćanje kriptovalutama

Obzirom da Lova aplikacija, u saradnji sa BCX kriptoplatformom, omogućava kupovinu i prodaju kriptovaluta, platiti režijski račun možete, ne samo sa vašim KM novčanikom, nego i sa kripto novčanikom. To znaći ako imate na stanju jednu od šest dostupnih kriptovaluta, račun možete platiti i kriptom, koji se automatski pretvara u KM prilikom plaćanja.

Kako funkcioniše plaćanje režijskih računa na Lova aplikaciji?

Preuzmite Lova Aplikaciju: Prvi korak je preuzimanje Lova aplikacije sa Google Play ili App Store-a.

Registracija i Verifikacija: Nakon preuzimanja aplikacije, slijedite jednostavan postupak registracije i verifikacije kako biste kompletirali vaš profil na aplikaciji.

Izaberite Opciju “Usluge”: Unutar aplikacije, pronađite opciju “Usluge” i odaberite je. Nakon toga imate mogućnost plaćanja m:tel raćuna kao i računa za struju izdatih od strane Elektorprivrede RS.

Sve detaljno oko načina plaćanja možete vidjeti u ovom videu.

Lova plaćanje računa

Kako platiti struju online mobilnom aplikacijom?

Kliknite na logo Elektropriveda RS iz “Usluga” i otvoriće vam se kamera i polje za skeniranje QR koda sa računa. Skenirajte QR kod režijskog računa koristeći kameru svog mobitela. Nakon toga vam se otvaraju polja koja možete dodatno izmjeniti, pa recimo ako želite da platite veći ili manji iznos od iznosa na koji je kreiran račun – to možete uraditi ovdje.

Kliknete na “Potvrdi” i nakon uspešno obavljene transakcije, dobićete potvrdu o uspješnom plaćanju. Takođe, u opciji “Usluge” imate pregled svih transakcija, pa tako i tu možete vidjeti sve račune koje ste platili. Dakle, birate opciju “Transakcije”, a potom opciju “Računi”.

Kako platiti m:tel račun online mobilnom aplikacijom?

Postupak plaćanja računa za m:tel fiksnu i mobilnu telefoniju i internet je isti kao za struju, samo što iz opcije usluge birate logo m:tel.

Zaključak

Plaćanje režijskih računa postalo je jednostavnije i brže uz Lova aplikaciju. Sa izuzetno niskom provizijom od samo 0,5 KM i mogućnošću brzog plaćanja skeniranjem QR koda, Lova aplikacija čini ove svakodnevne obaveze manje stresnima i više ekonomičnima.

Ne gubite vrijeme na ručno unošenje podataka – preuzmite Lova aplikaciju danas i iskusite praktičnost plaćanja režijskih računa.

Ne čekajte! Preuzmite Lova aplikaciju sada, registrujte se i uživajte u svim prednostima brzog i povoljnog plaćanja režijskih računa, kao i svih ostalih usluga koje Lova aplikacija nudi.

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Nove usluge na Lova aplikaciji: Pregled svih inovacija u 2023. godini

Bliži nam se kraj ove, za nas uspješne, 2023. godine, te je na red došlo sumiranje svih novih…

Vidi vise

Lova praznična ponuda: Osvojite nagrade i uštedite na kripto transakcijama!

Dragi ljubitelji kripta, Praznična sezona je stigla, a mi smo ovdje s posebnim iznenađenjem za sve vas! Lova,…

Vidi vise

Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday ili Crni Petak, jedan od najiščekivanijih dana za ljubitelje shoppinga u svijetu. Ima svoje korijene u…

Vidi vise

Nove usluge na Lovi: olakšajte svakodnevne aktivnosti uz xBon i vaučere za BinBin trotinete

U savremenom svijetu digitalnih novčanika i beskontaktnog plaćanja, Lova aplikacija donosi nove usluge koje će vas oduševiti. Ovaj…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH