blog / Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%
Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%

Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%

Od ponedjeljka, 21.08. ove godine, provizija za kupovinu kriptovaluta je snižena, te ona sada iznosi samo 1%, umjesto ranijih redovnih 4%. Zamjenu KM-a u kripto po sniženoj proviziju možete iskoristiti do 04.09.23. godine.

umanjena provizija baner

Naime, obzirom na pet godina postojanja i rada naše kripto platforme, ovim putem želimo da nagradimo naše korisnike i da im se zahvalimo na ukazanom povjerenju. Naša BCX kripto platforma je prva registrovana i najveća platforma koja pruža usluge povezane sa virtuelnim valutama. Cilj nam je da ovaj novi i moderni način finasijskog upravljanja zaživi i na našim prostorima.

Pored BCX-a, prije dvije godine smo pokrenuli i Lova platformu koja, pored rada sa kritptovalutama, pruža i niz drugih servisa poput beskontaktnog plaćanja i kupovine različitih dopuna i bonova. Lova je ustvari BCX aplikacija koja je dostupna za preuzimanje na Google Play i App Store-u.

Da biste kupili neku od šest dosupnih kriptovaluta na BCX-u, birajte opciju “Mjenjačnica” na profilu, a nakon toga popunjavate polja za unos količine koji želite da zamjenite, kao i kriptovalutu koje želite kupiti. Više o samom načinu uplate, kao i registraciji na BCX možete pogledati na našem YouTube kanalu, a link se nalazi ovdje.

Što se tiče Lova aplikacije, opcija “Zamjena” je dostupna na početnoj stranici, a njenim odabirom se otvaraju iste opcije kao i na BCX-u. Više o Lova aplikaciji, kao i o načinu registracije možete pogledati na ovom linku.

Ovim putem pozivamo sve naše korisnike da iskoriste ove dvije sedmcie umanjene provizije i izvrše kupovinu neke od šest dostupnih kriptovaluta na BCX i Lova platformi: BTC, ETH, USDT, LTC, BCH i ETC.

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Nove usluge na Lova aplikaciji: Pregled svih inovacija u 2023. godini

Bliži nam se kraj ove, za nas uspješne, 2023. godine, te je na red došlo sumiranje svih novih…

Vidi vise

Lova praznična ponuda: Osvojite nagrade i uštedite na kripto transakcijama!

Dragi ljubitelji kripta, Praznična sezona je stigla, a mi smo ovdje s posebnim iznenađenjem za sve vas! Lova,…

Vidi vise

Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday ili Crni Petak, jedan od najiščekivanijih dana za ljubitelje shoppinga u svijetu. Ima svoje korijene u…

Vidi vise

Nove usluge na Lovi: olakšajte svakodnevne aktivnosti uz xBon i vaučere za BinBin trotinete

U savremenom svijetu digitalnih novčanika i beskontaktnog plaćanja, Lova aplikacija donosi nove usluge koje će vas oduševiti. Ovaj…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH