blog / Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%
Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%

Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%

Od ponedjeljka, 21.08. ove godine, provizija za kupovinu kriptovaluta je snižena, te ona sada iznosi samo 1%, umjesto ranijih redovnih 4%. Zamjenu KM-a u kripto po sniženoj proviziju možete iskoristiti do 04.09.23. godine.

umanjena provizija baner

Naime, obzirom na pet godina postojanja i rada naše kripto platforme, ovim putem želimo da nagradimo naše korisnike i da im se zahvalimo na ukazanom povjerenju. Naša BCX kripto platforma je prva registrovana i najveća platforma koja pruža usluge povezane sa virtuelnim valutama. Cilj nam je da ovaj novi i moderni način finasijskog upravljanja zaživi i na našim prostorima.

Pored BCX-a, prije dvije godine smo pokrenuli i Lova platformu koja, pored rada sa kritptovalutama, pruža i niz drugih servisa poput beskontaktnog plaćanja i kupovine različitih dopuna i bonova. Lova je ustvari BCX aplikacija koja je dostupna za preuzimanje na Google Play i App Store-u.

Da biste kupili neku od šest dosupnih kriptovaluta na BCX-u, birajte opciju “Mjenjačnica” na profilu, a nakon toga popunjavate polja za unos količine koji želite da zamjenite, kao i kriptovalutu koje želite kupiti. Više o samom načinu uplate, kao i registraciji na BCX možete pogledati na našem YouTube kanalu, a link se nalazi ovdje.

Što se tiče Lova aplikacije, opcija “Zamjena” je dostupna na početnoj stranici, a njenim odabirom se otvaraju iste opcije kao i na BCX-u. Više o Lova aplikaciji, kao i o načinu registracije možete pogledati na ovom linku.

Ovim putem pozivamo sve naše korisnike da iskoriste ove dvije sedmcie umanjene provizije i izvrše kupovinu neke od šest dostupnih kriptovaluta na BCX i Lova platformi: BTC, ETH, USDT, LTC, BCH i ETC.

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Omogućeno plaćanje parkinga putem Love i učešće u nagradnoj igri tokom septembra

Nova usluga dostupna je na Lova aplikaciji – plaćanje parkinga. Lova, već poznata po svojoj praktičnosti i sigurnosti,…

Vidi vise

Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%

Od ponedjeljka, 21.08. ove godine, provizija za kupovinu kriptovaluta je snižena, te ona sada iznosi samo 1%, umjesto…

Vidi vise

Evolucija digitalnih novčanika: od plaćanja do modernih aplikacija

U digitalnom dobu, načinu upravljanja ličnim finansijama i ponašanja potrošača doživio je značajnu transformaciju. Jedan od najznačajnijih događaja…

Vidi vise

Najpopularnije aplikacije za slanje novca: aplikacije u BiH i svijetu

U današnjem ubrzanom načinu života, potreba za efikasnim i sigurnim rješenjima za transfer novca je svakako jako bitna…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH