blog / Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi
Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday ili Crni Petak, jedan od najiščekivanijih dana za ljubitelje shoppinga u svijetu. Ima svoje korijene u Sjedinjenim Američkim Državama i obilježava se svakog četvrtog petka u novembru mjesecu.

Naša platforma i aplikacija Lova se pridružuje ovoj globalnoj tradiciji s posebnom ponudom koja će sigurno oduševiti naše korisnike.

O Crnom Petku

Black Friday datira još iz 1960-ih godina, a naziv “Crni” je nastao iz pomalo tužnih razloga. Naime to ime je dato zbog gužvi i saobraćajnih nesreća koje su se dešavale usljed masovnog šopinga. Danas, ova tradicija je globalna, a ljudi širom svijeta jedva čekaju da iskoriste neviđene popuste i prilike za uštedu.

Ovaj dan, koji se tradicionalno obilježava dan nakon Dana zahvalnosti, označava početak božićne sezone rasprodaja i popusta. Međtutim, pored SAD-a, svjedoci smo da se ovaj dan obilježava širom svijeta, u različitim kulturama,, te je tako poznat i na našim prostorima.

Snižena provizija na Lova kriptoplatformi 

U skladu sa duhom Black Friday-a, Lova donosi izuzetnu ponudu za sve korisnike koji su već dio naše kripto zajednice, kao i onima koji to postanu ovih dana. Naime, od petka (24.11) ujutru od 8 sati pa sve do ponedeljka (27.11) ujutru do 8 sati, provizija za kupovinu kriptovaluta će biti snižena za nevjerovatnih 50%!

To znači da ćete u tom periodu plaćati samo 2% provizije prilikom kupovine kriptovaluta, umjesto standardnih 4%. Ako se odlučite za prodaju kriptovaluta, provizija će iznositi samo 3%, umjesto uobičajenih 5%.

Ova ekskluzivna akcija je naš način da se zahvalimo našim vjernim korisnicima, pružeći im priliku da uštede prilikom svake transakcije tokom ovog vikenda. Takođe, ovim podržavamo obilježavanje akcija ovog tipa.

Kako iskoristiti sniženu proviziju?

Svi registrovani korisnici Lova platforme su u srijedu (22.11) dobilii mejl sa pozivom na akciju, odnosno obavještenjem o sniženim provizijama. Stoga, ne propustite priliku da iskoristite super popust – jednostavno obavite kupovinu i prodaju kriptovaluta tokom trajanja akcije.

Sve što treba da uradite ja da odaberete opciju “Zamjena” sa početne strane aplikacije i zamjenite kriptovalute u KM ili obrnuto po umanjenoj proviziju koja će biti aktivirana, te će se ista automatski obračunati.

Zaključak: Preuzmite Lova aplikaciju i iskoristite akciju

Ovaj Black Friday je savršen trenutak da se pridružite Lova zajednici i iskoristite sve prednosti snižene provizije. Bez obzira da li ste iskusni investitor ili tek ulazite u svijet kriptovaluta, ova akcija pruža sjajnu priliku za štednju.

Ne čekajte, preuzmite Lova aplikaciju odmah za android ili iphone uređaje, registrujte se i iskoristite super popust koji smo pripremili za vas. Vaša finansijska sloboda je na dohvat ruke uz Lovu – gde se tradicija sreće sa tehnologijom, tako da pored rada sa kriptovalutama aplikacija nudi čitav spektar usluga koje vam mogu olakšati svakodnevne aktivnosti, a o čemu više možete saznati na ovom linku.

Srećan Black Friday i uspješno trgovanje želi vam Lova tim!

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Nove usluge na Lova aplikaciji: Pregled svih inovacija u 2023. godini

Bliži nam se kraj ove, za nas uspješne, 2023. godine, te je na red došlo sumiranje svih novih…

Vidi vise

Lova praznična ponuda: Osvojite nagrade i uštedite na kripto transakcijama!

Dragi ljubitelji kripta, Praznična sezona je stigla, a mi smo ovdje s posebnim iznenađenjem za sve vas! Lova,…

Vidi vise

Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday ili Crni Petak, jedan od najiščekivanijih dana za ljubitelje shoppinga u svijetu. Ima svoje korijene u…

Vidi vise

Nove usluge na Lovi: olakšajte svakodnevne aktivnosti uz xBon i vaučere za BinBin trotinete

U savremenom svijetu digitalnih novčanika i beskontaktnog plaćanja, Lova aplikacija donosi nove usluge koje će vas oduševiti. Ovaj…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH