blog / Nova Lova aplikacija – dostupna i na App Store-u (Lova Pay)
Lova app store

Nova Lova aplikacija – dostupna i na App Store-u (Lova Pay)

Vaša Lova aplikacija za online plaćanje, primanje i slanje novca je unapređena novim dizajnom i funkcionalnošću. Pored Androida, aplikacija je od sada dostupna i na iOS uređajima pod nazivom Lova Pay. Takođe, na novoj aplikaciji su sada dostupne i dvije nove usluge: štedni novčanici i ETH 2.0 štednja o čemu ćemo pisati više u ostatku teksta.

O Lovi

Zamislite da možete ići u kupovnu ili posjetiti vaš omiljeni restoran bez novčanika i bankovnih kartica. Popijete kafu, napravite fotku, skenirate QR code za plaćanje računa i to je to. Lova aplikacija, digitalni novčanik u vašem telefonu, vam olakšava svakodnevne aktivnosti jednostavnim beskontaktnim plaćanjem roba i usluga, kao i slanjem i primanjem novca u samo nekoliko klikova.

Žena skenira QR kod za plaćanje

Ovom aplikacijom možete plaćati robe i usluge skeniranjem QR koda putem mobilnog telefona, bez provizije, a pored plaćanja KM-om (konvertibilnom markom), Lova aplikacija je jedini način u BiH koja omogućava i plaćanje u kriptovalutama. Ovaj način mobilnog plaćanja ostvaren je u saradnji sa BCX-om, prvom i najvećom kriptomjenjačnicom u BiH.

Slobodna i jednostavna raspodjela novca na vašem digitalnom novčaniku vam omogućava brzo slanje novca bilo kom drugom korisniku ove aplikacije. Vjerujemo da ima mnogo ljudi kojima je ovo potrebno: studenti i roditelji, članovi porodice i sl. Novac koji vam je neko poslao vam bude dostupan kroz nekoliko minuta, a isplata istog se može obaviti putem naših depozitrona širom cijele BiH, a spisak lokacija možete pogledati ovdje.

Takođe, i broj lica pravnih lica koje primaju Lova plaćanje raste svakodnevno, a spisak sa lokacijama možete pogledati ovdje.

Šta je novo?

1. Lova Pay – dostupna i na App Store-u

Obzirom na veliki broj zahtjeva koje smo dobili od korisnika iOS uređaja, odlučili smo da aplikaciju plasiramo i na App Store. Do sada je Lova aplikacija bila dostpna za preuzimanje samo ga Google Play Store, a od danas se aplikacija može preuzeti i na App Store, tako da je dostupna svim iOS korisnicima.

Lova nova aplikacija – dostupna i na App Store-u (Lova Pay)

Aplikacija je dostupna samo za regiju Bosne i Hercegovine, te postoji mogućnost ako Vam je odabrana neka druga regija da Vam u pretrazi neće prikazati Lova Pay aplikaciju. Ukoliko Vam aplikacija na bude vidjiva u pretrazi na App Store-u, samo je neophodno da prvo odaberete BiH region na sledeći način: Settings > Media and Purchases > View Account > Country/Region > Change Country or Region > Birati Bosnia and Herzegovina.

2. Novi dizajn

Aplikacija je dobila noviji moderniji dizajn, a same funkcionalnosti su poboljšane i ubrzane kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo. Kombinacija plave boje elemenata sa tamno sivim tekstom na bijeloj pozadini vam odaje utisak čistog dizajna sa jasnim fokusom na sadržaj i jednostavno snalaženje i kretanje kroz samu aplikaciju.

3. Štedni novčanici i ETH 2.0 štednja

Korištenjem usluga štednje možete ostvatiti pasivni prihod na osnovu kamate, koja može biti do 6%. Naime, u saradnji sa BCX-om, najvećom kriptomjenjačnicom u BiH, imate mogućnost kreiranja štednih novčanika u koje dodajete željeni iznos na koji se kamata obračunava svaka 24h.

Kontaktirajte nas

Takođe, obzirom da je u pitanju potpuno nova aplikacija, postoji mogućnost pojave nekih manjh smetnji, te Vas molimo za strpljenje i razumjevanje. Budite slobodni da nas konkatirate putem našeg mejla: info@lova.ba, pozivom broj 051/229-408 ili nam se možete javiti putem naših društvenih mreža za sve vaše prijedloge, sugestije, kritike i komentare. Na taj način svi učestvujemo u unapređenju platforme na našem tžištu i poboljšanju svih njenih usluga što za rezultat daje veći broj zadovojnih korisnika.

Vaš Lova tim.

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday ili Crni Petak, jedan od najiščekivanijih dana za ljubitelje shoppinga u svijetu. Ima svoje korijene u…

Vidi vise

Nove usluge na Lovi: olakšajte svakodnevne aktivnosti uz xBon i vaučere za BinBin trotinete

U savremenom svijetu digitalnih novčanika i beskontaktnog plaćanja, Lova aplikacija donosi nove usluge koje će vas oduševiti. Ovaj…

Vidi vise

Razvoj načina plaćanja: od e-trgovine do digitalnog novca

Danas, u eri ubrzanog tehnološkog napretka, načini plaćanja prolaze kroz značajne transformacije. Od tradicionalnih metoda plaćanja do savremenih…

Vidi vise

Proslavimo Međuarodni Dan Interenta sa sniženim provizijama za kupovinu kriptovaluta

Međunarodni Dan Interneta – Praznik globalne povezanosti Međunarodni Dan Interneta, koji se obeležava svake godine 29. oktobra, veoma…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH