blog / Omogućeno plaćanje parkinga putem Love i učešće u nagradnoj igri tokom septembra
Omogućeno plaćanje parkinga putem Love i učešće u nagradnoj igri tokom septembra

Omogućeno plaćanje parkinga putem Love i učešće u nagradnoj igri tokom septembra

Nova usluga dostupna je na Lova aplikaciji – plaćanje parkinga. Lova, već poznata po svojoj praktičnosti i sigurnosti, proširuje svoj spektar usluga kako bi olakšala svakodnevne aktivnosti. Za sada je plaćanje parkinga dostupno svima koji žive na području Prnjavora, kao i onima koji posjećuju ovaj grad, a vremenom ćemo dodavati i ostale gradove na području BiH.

Učešće u nagradnoj igri

Plaćanjem parkinga tokom septembra UČESTVUJETE U NAGRADNOJ IGRI gdje ćemo izvući jednog dobitnika i NAGRADITI GA SA JEDNIM LITECOIN-OM (LTC). Svi koji plati parking na ovaj način tokom septembra će postati učesnici nagradne igre, a srećni dobitnik će biti izvučen 01. oktobra. Biranje dobitnika će se obaviti korištenjem neke od aplikacija za random (nasumičan) odabir, što će biti objavljeno na našem sajtu, kao i na društvenim mrežama. Takođe, srećni dobitnik će biti obaviješten i putem mejla.

Baner - plaćanje parkinga

Kroz Lovu, korisnici mogu jednostavno odabrati opciju “Parking”, odabrati grad kao i zonu i vremenski period parkiranja, a sve je to moguće u nekoliko trenutaka, bez potrebe za fizičkim novcem ili karticama. Da biste se registrovali na Lovu, potrebno je da prvo preuzmete aplikaciju sa Google Play ili App Store-a, a kompletan proces registracije je pojašnjen u ovom video tutorijalu.

Nova usluga omogućava korisnicima da jednostavno plate parkiranje putem svojih digitalnih novčanika. Dakle, u samo nekoliko klikova i korištenjem jedne aplikacije možete da obavljate niz svakodnevnih aktivnosti. Planiramo da uskoro dodamo i plaćanje režijskih računa putem Love i na taj način povećamo broj usluga koje ovaj digitalni novačnik nudi.

Pored parkinga, dopuna i vaučera koje možete aktivirati na Lovi, napominjemo i mogućnost plaćanja skeniranjem QR koda, kao i rad sa kriptovalutama koje su moguće ostvarenom saradnjom sa BCX kripto platformom.

Kako platiti Parking Lovom?

Na početnoj stranici aplkacije birajte upciju “Usluge”, a potom klikninite na “Parking”. Nakon toga vam se otvaraju polja za odabir grada, zone i dodavanje vozila. Na mejl vam stiže potvrda o plaćanju, a pored toga, klikom na “Transakcije” imaćete uvid u spisak svih parking transakcija.

U ovom video tutorijalu je pojašnjeno kako da brzo i jednostavno platite parking Lovom.

Obzirom da se radi o novoj usluzi, zahvalni smo vam ukoliko nas obavijestite o nekim mogućim tehničkim smetnjama i propustima. Naravno, da biste platili parking Lovom, potrebno je da imate novac na vašem KM novčaniku, a uplatu na isti možete izvršti putem banke, PayPal-a, Lova dopune, bona i depozitrona.

Zaključak

Uvođenje nove usluge plaćanje parkinga, kao i genralno proširenje spektra usluga koje Lova nudi, ima za cilj da objedini što veći usluga u jednu aplikaciju i time pojednostavi obavljanje svakodnevnih aktivnosti savremenog čovjeka. Oragnizovanjem nagradne igre želimo da dodatno podataknemo korisnike da koriste ove i slične usluge i time doprinesu razvoju digitalnih novčanika i generalno digitalizacije i na našim prostorma.

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Omogućeno plaćanje parkinga putem Love i učešće u nagradnoj igri tokom septembra

Nova usluga dostupna je na Lova aplikaciji – plaćanje parkinga. Lova, već poznata po svojoj praktičnosti i sigurnosti,…

Vidi vise

Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%

Od ponedjeljka, 21.08. ove godine, provizija za kupovinu kriptovaluta je snižena, te ona sada iznosi samo 1%, umjesto…

Vidi vise

Evolucija digitalnih novčanika: od plaćanja do modernih aplikacija

U digitalnom dobu, načinu upravljanja ličnim finansijama i ponašanja potrošača doživio je značajnu transformaciju. Jedan od najznačajnijih događaja…

Vidi vise

Najpopularnije aplikacije za slanje novca: aplikacije u BiH i svijetu

U današnjem ubrzanom načinu života, potreba za efikasnim i sigurnim rješenjima za transfer novca je svakako jako bitna…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH