blog / Lova i Meridian: Uplate na Lova KM novčanik i Meridian nalog
Lova i Meridian: Uplate na Lova KM novčanik i Meridian nalog

Lova i Meridian: Uplate na Lova KM novčanik i Meridian nalog

Sa Lova aplikacijom svakodnevne životne aktivnosti postaju lakše i jednostavnije. Naime, cijeli koncept aplikacije je osmišljen sa ciljem da se omoguću što brže plaćanje i slanje novca, bez korištenja kartica, odlazaka u banku i čekanja u redovima. Jedna od usluga koje ova aplikacija nudi je i uplata novca na Vaš Meridian nalog, kao i uplata Lova depozitrona.

Online klađenje ne zaostaje za trendovima moderne tehnologije a aplikacija koje u par klikova omogućavaju dosta aktivnosti. Klađenje iz udobnosti doma je sada moguće uz Lovu i Meridian, a u tekstu koji slijedi ćemo objasniti detaljno koje Meridian usluge nudi Lova aplikacija i kako da iste koristite.

1. Kako dopuniti Lova KM novčanik putem Lova depozitrona?

Već Vam je poznato da uplatu na Vaš Lova KM novčanik možete izvrštit putem Lova dopune, bona, PayPal-a i banke. Međutim, nova usluga koja je od sada dostupna na aplikaciji je uplata na KM novčanik putem Lova depozitrona. Za sada je upravo ova usluga dostupna samo za Merdian kladionice, a vremenom će rasti broj servisa kojima će biti omogućena ova usluga.

Naime, usluga je odmah vidljiva na početnoj stranici same aplikacije kao što je prikazano na slici ispod:

 

Nakon toga Vam se otvara polje u koje upisujete kod sa Meridiana. Naime, prethodono ste ostvarili dobitak na Meridian kladionici i da biste taj dobitak isplatili na Lova aplikaciju potrebno je da prilikom isplate birate: “Lova aplikacija, lova.ba, Banja Luka.” Kada to odaberete dobijate kod koji sada upisujete u ovo polje i time ste isplatu Vašeg dobitka uplatili na Lova KM novačnik. Dodjeljena sredstva su Vam odmah vidljiva na početnoj strani aplikacije i spremna za dalje korištenje.

1. Kako dopuniti Meridian nalog putem Lova dopune?

Ukolik imate Meridian nalog za online klađenje, dopunu tog naloga možete izvršiti putem Lova aplikacije. Naime, prvo birate sekciju Usluge, a potom kliknete na logo Meridianbet kao što je prikazano na slici ispod:

Potovam Vam se otvara sekcija gdje birate iznos dopune koju želite uplatiti. U ponudi su Vam sledeći iznosi: 2KM, 3KM; 4KM, 5KM, 10KM, 20KM i 50KM. Nakon odabira dopune kliknete da dugme “Plati” i sredstva koja ste prebacili sa Love će biti na raspolaganju na Vašem Meridian nalogu.

Da sumiramo

Online klađenje je definitivno nešto što postaje poplularnije iz dana u dan, kao i većina online čiji se broj svakodnevno uvećava. S tim u vezi, Lova aplikacija nudi svojim korisnicima jednostavan način uplate i isplate u Meridian kladionici i time dodatno potrvrđuje svoj slogan: “Lova je više od mobilnog plaćanja.”

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google Play Store-e, a na ovom linku možete pogledati tutorijal kako da izvršite proces registracije na ovu besplatnu aplikaciju, uskoro dostupnu i na App Store-u.

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Omogućeno plaćanje parkinga putem Love i učešće u nagradnoj igri tokom septembra

Nova usluga dostupna je na Lova aplikaciji – plaćanje parkinga. Lova, već poznata po svojoj praktičnosti i sigurnosti,…

Vidi vise

Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%

Od ponedjeljka, 21.08. ove godine, provizija za kupovinu kriptovaluta je snižena, te ona sada iznosi samo 1%, umjesto…

Vidi vise

Evolucija digitalnih novčanika: od plaćanja do modernih aplikacija

U digitalnom dobu, načinu upravljanja ličnim finansijama i ponašanja potrošača doživio je značajnu transformaciju. Jedan od najznačajnijih događaja…

Vidi vise

Najpopularnije aplikacije za slanje novca: aplikacije u BiH i svijetu

U današnjem ubrzanom načinu života, potreba za efikasnim i sigurnim rješenjima za transfer novca je svakako jako bitna…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH