blog / Lova depozitron: način uplate i isplate na Lova aplikaciji
Lova depozitron: način uplate i isplate na Lova aplikaciji

Lova depozitron: način uplate i isplate na Lova aplikaciji

Lova aplikacija predstavlja digitalni novčanik koji je dostupan na području BiH i koji Vam može itekako olakšati svakodnevne aktivnosti, a lova depoztiron je jedan od načina uplate i isplate s Naime, po preuzimanju aplikacije i nakon završenog procesa registracije imate mogućnost pristupa Vašem digitalnom novčaniku, a isti se može dopuniti na nekoliko načina. Pored toga, imate mogućnost i da isplatite novac sa Lova aplikacije, gdje Vam je takođe dostupno više načina kako da to uradite.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje kako na Google Play Store-u, tako i na App Store-u, a proces registracije je detaljno pojašnjen u ovom videu. U ovom članku će biti riječi o Lova depozitronu kao načinu isplate u uplate na aplikaciji.

Lova depozitron kao način uplate

Kada želite da dopunite, tačnije uplatite sredstva na Vaš KM Lova novčanik imate sledeće mogućnosti:

  • uplata putem banke
  • uplata putem PayPal-a
  • uplata putem Lova dopune
  • uplata putem Lova bona
  • uplata putem Lova depozitrona

U ovom članku se bavimo ovom poslednjom stavkom: uplatom sredstava putem Lova depozitrona, pa da objasnimo kako ovaj način uplate funkcioniše. Da biste odabrali ovaj metod birate opciju Lova depozitron sa početne strane aplikacije kao što je prikazano na slici ispod:

lova depozitron uplata

Da biste uplatitili novac na ovaj način potrebno je da uneste određeni kod. Taj kod ste dobili prethodno prilikom isplate kod nekih od priređivača igara na sreću. Dakle, isplatili ste dobitak, te kao način isplate izabrali Lova apkikacija, lova.ba. Nakon toga se generiše isplatni kod koji stiže na Vaš mejl i koji ćete upisati u Uplatu Lova depozitrona. Video tutorijal kroz gdje je detaljno pojašnjen cijeli proces, korak po kora, možete pogledati na ovom linku.

Lova depozitron kao način isplate

Sa druge strane, kada želite da isplatite novac sa Lova aplikacije u ponudi su vam sledeće opcije:

  • isplata na bankovni račun
  • isplata na PayPal račun
  • isplata putem Lova depozitrona

I ovdje ćemo se baviti poslednjom stavkom i pojasniti kako da isplatite vaša sredstva putem Lova depozitrona. Prvo što trebate da uradite je da odaberete opciju Isplata sa počene strane aplikacije, kao što je prikazano na slici ispod:

lova depozitron isplata

Nakon toga vam se otvora poje sa svim dostupnom načinima isplate na padajućem meniju, gdje treba da odaberete Lova depozitron i upišete željeni iznos koji bi ste isplatili. U ponudi su vam iznosi od: 10KM, 20KM, 50KM, 100KM, 200 KM, a od nedavno i iznos od 500KM koji ujedno i predstvlja maksimalni iznos islate putem Lova depozitrona na dnevnom nivou. Ukoliko vam je uključen GPS na telefonu, automatski će vam nuditi najbližu lokaciju, a ukoliko je isključen ponudiće vam se spisak svih dostupnih lokacija na kojima možete vršiti isplatu na ovaj načine.

Isplata na ovaj način podrazumjeva da isplatite gotov novac koji podižete na odabranom mjestu. To su najčešće pumpe i kiosci na kojima se može vršti isplata i uplata sredstva na Lova aplikaciju, a spisak svih dostupnih lokacija možete pogledati na ovom linku.

Pored uplate i isplate sredstava sa Lova platforme, ova aplikacija vam omogućava i jednostavno plaćanje Vašim KM ili kripto novčanikom, a spisak svih lokacija za lova plaćanje možete pogledati na ovom linku. Trenutno je ovaj način plaćanja dodan na preko 120 lokacija širom BiH, a vremenom će broj ovih lokacija svakako rasti.

Zaključak

Dakle, uplata i isplata na Lova aplikaciju je moguća putem Lova depozitrona. Naime, uplata se vrši na način da uplaćujete dobitke koje ste ostvarili kod nekih od priređivača igara na sreću, a isplata tako što podignete gotov novac na vama najbližoj pumpi ili kiosku i od sada je maksimalni dnevni iznos za ovaj način isplate 500 KM.

Lova aplikacija je dostupna za Android i iOS korisnike, te je nakon preuzimanja iste potrebno odraditi proces registracije koji je detaljno pojašnjen u ovom video tutorijalu. Tako da, pregledajte video i slijedite uputstva za registraciju, ukoliko još niste postali korisnik Lova platforme.

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Nove usluge na Lova aplikaciji: Pregled svih inovacija u 2023. godini

Bliži nam se kraj ove, za nas uspješne, 2023. godine, te je na red došlo sumiranje svih novih…

Vidi vise

Lova praznična ponuda: Osvojite nagrade i uštedite na kripto transakcijama!

Dragi ljubitelji kripta, Praznična sezona je stigla, a mi smo ovdje s posebnim iznenađenjem za sve vas! Lova,…

Vidi vise

Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday ili Crni Petak, jedan od najiščekivanijih dana za ljubitelje shoppinga u svijetu. Ima svoje korijene u…

Vidi vise

Nove usluge na Lovi: olakšajte svakodnevne aktivnosti uz xBon i vaučere za BinBin trotinete

U savremenom svijetu digitalnih novčanika i beskontaktnog plaćanja, Lova aplikacija donosi nove usluge koje će vas oduševiti. Ovaj…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH