blog / Digitalni novčanik koji staje u svaku torbicu
Digitalni novčanik koji staje u svaku torbicu

Digitalni novčanik koji staje u svaku torbicu

Male torbice su uvijek u modi i skoro svaka žena ima barem jednu u svojoj kolekciji. Možda im praktičnost nije jača strana, budući da ne možete puno stvari da ponesete u njima. Novčanik je sigurno jedan od predmeta koje morate imati u torbici, bilo ona velika ili mala, ali ukoliko biste imali digitalni novčank staje u vaš mobilni telefon, to bi vam dodatno uštedilo prostor.

Šta svaka žena ima u svojoj torbici?

Ako bismo htjeli da sastavimo minimalni spisak stvari koje svaka žena uvijek mora da ima u torbici onda bi to izgledalo ovako: telefon, novčanik, ključ, karmin, labelo ili neki drugi kozmetički proizvod. Naravno, ovaj spisak bi se mogao itekeko proširiti, ali ukoliko ste ljubitelj manjih torbica onda ćete definitivno morati da napravite neku selekciju.

Pogled na stvari iz ženske torbe

U svakom slučaju, telefon i novčanik su nešto što nikako ne možete izostaviti. Ranije su telefoni bili dosta manji, pa nisu ni zahtjevali puno prostora u torbici, za razliku od današnjih uređaja koji su iz godine u godinu sve veći.

Većina novijih telefona imaju ekran od 6 inča, pa ako ste još i ljubitelj većih novčanika onda mala torbica definitifno neće moći da ispuni vaše zahtjeve. Nažalost, u većini slučajeva, veći novčanik ne znači da smo bogatiji, nego je on često pun nepotrebnih papirića, računa i kartica.

Šta je digitalni novčanik?

Da bi smo uštedjeli na prostoru u našoj torbici, bilo bi odlično kada novčanik ne bi morali ni da nosimo, zar ne? To bi onda značilo da nemamo novac kod sebe i da ne možemo ništa plaćati, što ne zvuči nimalo dobro.

Srećom, postoji način da spojite vaš telefon i novčanik, te da plaćanje vršite upravo vašim mobitelom, bez novčanika, keša ili kartica. Dakle, dobijate digitalni novčanik kojim beskontktno plaćate u vašem omiljneom kozmetičkom salonu, restoranu ili foto studiu.

Žena drži telefon i skenira qr code

Kako instalirati i koristititi digitalni novčanik na vašem telefonu?

Da biste dobili digitalni novčank za plaćanje neophodno je instalirati Lova aplikaciju sa Google Play Store-a. Aplikacija će uskoro biti dostupna i na App Store-u.

Sa Lovom u rukama dobijate mogućnost plaćanja roba i usluga skeniranjem QR koda putem mobilnog telefona, kao i slanja i primanja novca. Pored plaćanja KM-om (konvertibilnom markom), aplikacija omogućava i plaćanje u kriptovalutama, kao partner sa BCX platformom.

Lova plaćanje dostupno je na preko 100 lokacija širom BiH, a spisak svih radnji koje prihvataju Lova plaćanje sa tačnim adresama možete pogledati ovdje. Nakon instaliranja aplikacije, neophodno je izvršiti registraciju u nekoliko koraka,  a više o samoj aplikaciji i načinu korištenja iste možete pročitati na ovom linku.

Da sumiramo

Sa Lovom u telefonu dobijate digitalni novčanik koji vam ne zauzima nikakav dodatni prostor u torbici, a daje mogučnost jednostavnog, brzog i sigurnog plaćanja. Samim tim, nemate više prepreku da nosite svoju omiljenu malu torbicu u koju sada možete dodaati i futrolu za vaše naočare ili omiljeni karmin.

Ostavi Komentar

Najpopularniji blogovi

Nove usluge na Lova aplikaciji: Pregled svih inovacija u 2023. godini

Bliži nam se kraj ove, za nas uspješne, 2023. godine, te je na red došlo sumiranje svih novih…

Vidi vise

Lova praznična ponuda: Osvojite nagrade i uštedite na kripto transakcijama!

Dragi ljubitelji kripta, Praznična sezona je stigla, a mi smo ovdje s posebnim iznenađenjem za sve vas! Lova,…

Vidi vise

Black Friday akcija: 50% snižena provizija za kupovinu i prodaju kriptovaluta na Lovi

Black Friday ili Crni Petak, jedan od najiščekivanijih dana za ljubitelje shoppinga u svijetu. Ima svoje korijene u…

Vidi vise

Nove usluge na Lovi: olakšajte svakodnevne aktivnosti uz xBon i vaučere za BinBin trotinete

U savremenom svijetu digitalnih novčanika i beskontaktnog plaćanja, Lova aplikacija donosi nove usluge koje će vas oduševiti. Ovaj…

Vidi vise

Najbolja Online Payment Aplikacija u BiH